Sporingskategoriar

Frå Alnakka.net

Denne sida listar opp sporingskategoriar som automatisk får innhald av MediaWiki-programvara. Namna deira kan endrast gjennom å endra dei relevante systemmeldingane i MediaWiki-namnerommet.

Sporingskategori Meldingsnamn Inkluderingsgrunnlag
Indekserte sider(tom)index-categoryDenne siden er påført det magiske ordet __INDEX__ (og er i et navnerom hvor flagget er tillatt), og vil derfor bli indeksert av roboter selv når det normalt ikke ville skjedd.
Ikkje-indekserte sider(tom)noindex-categorySida vert ikkje indeksert av robotar av di ho inneheld trylleordet __NOINDEX__ og er i eit namnerom der dette flagget er tillate.
Sider med duplikate argumenter i malkall(4 S)duplicate-args-categoryDenne siden inneholder malkall med duplikate parametre, slik som {{foo|bar=1|bar=2}} eller {{foo|bar|1=baz}}.
Sider med for mange prosesskrevande parserfunksjonar(tom)expensive-parserfunction-categorySiden bruker for mange dyre parserfunksjoner (som #ifexist). Se Manual:$wgExpensiveParserFunctionLimit.
Sider med utelatne malparameterar(tom)post-expand-template-argument-categorySiden er større enn $wgMaxArticleSize etter utvidelse av et malargument (noe i tre krøllparenteser, som {{{foo}}}).
Sider som inneheld for store malar(tom)post-expand-template-inclusion-categorySidestørrelsen er større enn $wgMaxArticleSize etter at alle maler er utvidet, så noen maler ble ikke utvidet.
Gøymde kategoriar(tom)hidden-category-categoryKategorien inneholder __HIDDENCAT__</code> i sideinnholdet, hvilket gjør at den som standard ikke vises i kategorilisten på sider.
Sider med brotne fillenkjer(76 S, 27 F)broken-file-categorySiden inneholder en ødelagt lenkefil (en lenke for å bygge inn en fil når filen ikke eksisterer).
Sider der talet på knutepunkt er overskride(tom)node-count-exceeded-categorySiden overskriver maksimalt nodeantall.
Sider der utvidingsdjupna er overskriden(tom)expansion-depth-exceeded-categorySiden overskrider maksimal utvidingsdybde.
Sider med ignorerte visingstitlar(tom)restricted-displaytitle-ignoredEin {{DISPLAYTITLE}}-funksjon på denne sida er sett bort ifrå av di argumentet ikkje svarar til den faktiske tittelen til sida.
Sider som nyttar ugyldige sjølvlukkande HTML-merke.(tom)deprecated-self-close-categorySiden inneholder balanserte HTML-tagger slike som <b/> or <span/>. Oppførselen til disse vil snart endret for å være i samsvar med HTML-spesifikasjonen, og da vil de ikke kunne brukes som wikitekst.
Sider med malsløyfer(tom)template-loop-categorySiden inneholder en malløkke, altså en mal som kaller seg selv rekursivt.
Artiklar med referansefeil(2 S)cite-tracking-category-cite-errorSider i denne kategorien har feil bruk av referansemerke.
Pages using deprecated score attributes(tom)score-deprecated-categoryThese pages use options provided by the Score extension which are deprecated. These are: "override_audio", "override_ogg", and "override_midi".
Sider med musikknotasjonsfeil(1 S)score-error-categoryPartituret lot seg ikke tegne opp på grunn av en feil.