Skilnad mellom versjonar av «Kakelinna»

Frå Alnakka.net
(Oppretta sida med «'''Kakelinna''', '''lefsetøyra''' og '''bryggjardøgra''' er {{o}}like namn på den 21. desember etter primstaven. Julølet skulle {{vara}} ferdig til denna…»)
 
s (Utbyting av tekst - «{{vara}}» til «vara»)
 
(2 mellomversjonar av den same brukaren er ikkje viste)
Line 1: Line 1:
'''[[Kakelinna]]''', '''lefsetøyra''' og '''bryggjardøgra''' er {{o}}like namn på den [[21. desember]] etter [[primstaven]]. [[Juløl]]et skulle {{vara}} ferdig til denna tid{{æ}}, og mange plassar var det vanleg å gå [[gardtales]] og smaka på ølet. [[Julbakster]]en vart òg gjort ferdig kring denne tid{{æ}}.
'''[[Kakelinna]]''', '''lefsetøyra''' og '''bryggjardøgra''' er olike namn på den [[21. desember]] etter [[primstaven]]. [[Juløl]]et skulle vara ferdig til denna tida, og mange plassar var det vanleg å gå [[gardtales]] og smaka på ølet. [[Julbakster]]en vart òg gjort ferdig kring denne tida.


[[kategori:primstaven]]
[[kategori:primstaven]]
[[kategori:desember]]
[[kategori:desember]]

Siste versjonen frå 4. mai 2020 kl. 19:03

Kakelinna, lefsetøyra og bryggjardøgra er olike namn på den 21. desember etter primstaven. Julølet skulle vara ferdig til denna tida, og mange plassar var det vanleg å gå gardtales og smaka på ølet. Julbaksteren vart òg gjort ferdig kring denne tida.